هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟ تبلیغ دارو در فضای مجازی ممنوع است مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان: تولید آب در خراسان رضوی ۳.۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته است بدهی سربه‌فلک‌کشیده‌ دولت به تأمین‌اجتماعی | ۶۰ درصد بازنشستگان، نصف سبد معیشت درآمد دارند اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۰ تیر ۱۴۰۴) نمون‌برگ هدایت تحصیلی دانش‌آموزان قبولی در خرداد صادر شد + جزئیات بر پروژه مهر و ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس نظارت می‌شود | نظرسنجی از والدین درمورد فرآیند ثبت‌نام‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۳۰ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا ابتدای هفته آینده پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مطالبه جدی بازنشستگان است آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در مردادماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ دستیابی به استاندارد‌های تراز در مدارس غیردولتی تا ۳ سال آینده (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۳ درصدی دانش آموزان با وزن طبیعی | دختران بیشتر از پسران مراقب اضافه وزنشان هستند

  • کد خبر: ۶۷۳۲۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۹
افزایش ۳ درصدی دانش آموزان با وزن طبیعی | دختران بیشتر از پسران مراقب اضافه وزنشان هستند
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قالب طرح کوچ، دو مرتبه سنجش انجام شد گفت: شمار دانش آموزان در گروه با وزن طبیعی، ۳.۰۱ درصد افزایش یافته و تعداد دانش آموزان لاغر و خیلی لاغر که در سنجش اولیه ۶ درصد بود کاهش یافته و به ۵.۳۹ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قالب طرح کوچ، دو مرتبه سنجش انجام شد گفت: شمار دانش آموزان در گروه با وزن طبیعی، ۳.۰۱ درصد افزایش یافته و تعداد دانش آموزان لاغر و خیلی لاغر که در سنجش اولیه ۶ درصد بود کاهش یافته و به ۵.۳۹ درصد رسیده است.

مهرزاد حمیدی در مراسم اختتامیه طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان با بیان اینکه نگاه ما همگانی و عمومی بودن خدمات حوزه تربیت بدنی و سلامت است اظهار کرد: نظام یکپارچه و کار تیمی سراسری را در گستره نظام تعلیم و تربیت حائز اهمیت می‌دانیم. امروز ۴۰ هزار دبیر تربیت بدنی و مراقب سلامت آماده اجرای طرح های تربیت بدنی و سلامت در سطح کشور هستند.

وی افزود: ارتقای جایگاه تربیت بدنی و سلامت در نظام آموزش و پرورش، ارتقای منزلت مراقبین سلامت و معلمین تربیت بدنی در مدارس کشور ، توسعه مشارکت خانواده ها در برنامه ها و پی ریزی نهضت داوطلبی از جمله سیاست های ما در این حوزه بوده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش آمارها و نتایج طرح کوچ را اعلام کرد و گفت: در قالب طرح کوچ، دو مرتبه سنجش انجام شد. در سنجش اولیه و سنجش ثانویه طرح کوچ در مجموع ۲۵ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۳۵۷ مرتبه، بی ام آی دانش آموزان سنجش شده است که ۱۳ میلیون ۲۹۰ هزار و ۷۲۰ نفر در سنجش اولیه و ۱۱ هزار و ۸۶۴ هزار نفر در سنجش ثانویه اندازه گیری شده اند.

حمیدی ادامه داد: امروز ما گزارش استان ها، مناطق و مدارس را به تفکیک داریم و کتابی که امروز رونمایی می شود حاوی همین جزئیات است. اطلاعاتی که در سنجش اولیه و ثانویه جمع آوری شده نشان می دهد که تا حدودی به اهداف این طرح دست یافته ایم. شمار دانش آموزان در گروه با وزن طبیعی، ۳.۰۱ درصد افزایش یافته و در واقع تعداد دانش آموزان دارای وزن طبیعی در سنجش اولیه از ۶۳.۹ به ۶۶.۹۱ درصد در سنجش ثانویه رسیده است. همچنین تعداد دانش آموزان لاغر و خیلی لاغر که در سنجش اولیه ۶ درصد بود کاهش یافته و به ۵.۳۹ درصد رسیده است.

 

دختران بیشتر از پسران مراقب اضافه وزنشان هستند

 

وی با بیان اینکه توانستیم هم در بخش دانش آموزان چاق و دارای اضافه وزن هم در بخش دانش آموزان با وزن طبیعی و هم در گروه لاغرها نتایج خوبی بگیریم گفت: مراکز بهداشت وزارت بهداشت برای مشاوره کمک های ارزشمندی داشتند و در مقایسه سنجش اولیه و ثانویه یک نکته وجود داشت. در گروه "وزن طبیعی"، دختران ۸.۲۰ درصد وزنشان از پسران طبیعی تر است، این در حالی است که سفره آنها با پسران یکی است ولی تحرکشان کمتر است. در بررسی های میدانی به این نتیجه رسیدیم که یا مادران بیشتر مراقب تغذیه دخترانشان هستند و یا اینکه ممکن است با خوردن هراسی وزنشان را کنترل کنند که در این صورت هشداری برای آینده در زمینه فرزندآوری وجود دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به وضعیت استان ها در طرح کوچ اشاره کرد و گفت: استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و کرمان بیشترین آمار دانش آموزان لاغر و خیلی لاغر را دارند. این آمار در سنجش ثانویه هم تکرار می شود که نشان  می دهد این استان ها به علت محرومیت در این گروه قرار می گیرند.

 

استانهای دارای بیشترین دانش آموز با وزن طبیعی 

 

حمیدی افزود: استان های خراسان جنوبی و شمالی، سیستان و بلوچستان و چهارمحال و بختیاری بیشترین آمار دانش آموزان با وزن طبیعی را دارند که آن هم شاید به علت وضع استان باشد. تهران، کرمان، مازندران و بوشهر کمترین آمار را در گروه دانش آموزان با وزن طبیعی دارند.

 

پیش قراولان چاقی 

 

وی با بیان اینکه در دامنه اضافه وزن، متاسفانه شهر تهران مقام اول را در سنجش اولیه و ثانویه دارد گفت: مازندران، گیلان و شهرستان های تهران در سنجش اولیه و ثانویه در وضعیت چاقی، پیش قراول هستند. استان های سیستان و بلوچستان، خراسان، چهارمحال  و بختیاری و هرمزگان کمترین سطح چاقی دانش آموزان را در میان استان های دیگر دارند که نشان می دهد باید سیاست هایی چون تغذیه سالم و ترویج برنامه های حرکتی برای این استان ها پیش بینی شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اجرای این پیمایش ملی و کسب نتایج ارزشمند در شرایط سخت کرونایی بیانگر انسجام و اثرگذاری حرکت نظام تعلیم و تربیت با اعتماد به خانواده ها و مدارس بود. این واقعیت نشان می دهد که هر پیمایش ملی در این مقیاس عظیم می تواند با تکیه بر ظرفیت وزارت آموزش و پرورش انجام شود. اجرای دوسالانه طرح به روند شناسی کمک کرده و باعث پیشگیری از صرف هزینه های درمانی می شود.

حمیدی با اشاره به فراهم شدن امکان بهتر شناسایی و پرورش استعدادها با سنجش نرم آمادگی جسمانی دانش آموزان کشور گفت: نرم آمادگی جسمانی را به تفکیک ۱۲ کلاس و در تمام استان ها احصاء کردیم. سنجش و تقویت نرم آمادگی جسمانی استان ها که جزء درس تربیت بدنی است باعث می شود توان حرکتی دانش آموزان افزایش یابد. امید است در سال آتی نیز طرح ملی سوادحرکتی اجرایی شود و با رصد و پیگیری این طرح روند افزایش وزن را متوقف کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->